Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η πρεμιέρα των τελικών για τους Έλληνες αθλητές στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, το οποίο διεξάγεται στον Βόλο.

Παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) η χώρα μας γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης τριών μεταλλίων και αντιλαμβάνεται κανείς πως το ποδαρικό ήταν ιδανικό στην κορυφαία φετινή διοργάνωση του αθλήματος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αντώνης Τσουρουνάκης, ο οποίος με εντυπωσιακό φίνις στον τελευταίο τελικό της βραδιάς, στα 400μ επιφάνεια ανδρών, κατέκτησε το χρυσό με 2.58.12.

Στον ίδιο τελικό μετείχε και ο Χρήστος Χριστοφορίδης που είχε μπει το πρωί με τον κορυφαίο χρόνο από τον προκριματικό ξεκίνησε καλά, αλλά προς το τέλος είχε ένα πρόβλημα με το μαγιό του και τερμάτισε τελικά 3ος, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο με 2.59.29, που είναι φυσικά μια επίσης μεγάλη επιτυχία.

Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέκτησε ο Ρώσος, Εβγένι Σμιρνόφ, ο οποίος μπήκε ανάμεσα στους δυο Έλληνες (2.58.65).

Πάντα ψηλά τα τελευταία χρόνια, ο Λουκάς Καρετζόπουλος, εξάλλου, ανέβηκε και πάλι στο βάθρο των νικητών. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. επιφάνεια με 34.55 και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην ελίτ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.