Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ταξίδεψε μόνος του σε ολόκληρο αεροπλάνο και ξάφνιασε το πλήρωμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν είχαν δει κάτι παρόμοιο στα 17 χρόνια.

Ο Steven Schneider από την Τζόρτζια των ΗΠΑ δεν μπορούσε να πιστέψει στην τύχη του όταν ανακάλυψε ότι θα ταξίδευε μόνος του σε ένα άδειο αεροπλάνο, την Τρίτη.

Ο Schneider ήταν έκπληκτος όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Louis Armstrong και παρατήρησε ότι δεν υπήρχε ουρά στην πύλη για την επιβίβασή του.

Όταν πήγε να κάνει check-in ρωτήθηκε από το πλήρωμα, αν θα προτιμούσε να ταξιδέψει με άλλη πτήση την επόμενη μέρα, καθώς δεν θα υπάρχει κανείς άλλος μαζί του στο αεροπλάνο για το ταξίδι της 1 ώρας και 25 λεπτών. Τα προβλήματα με την συγκεκριμένη πτήση είχαν προκληθεί επειδή οι ώρες αναχώρησης είχαν αλλάξει, πράγμα που σήμαινε ότι οι άλλοι επιβάτες είχαν αποφασίσει να αλλάξουν την ημέρα ή την ώρα της αναχώρησής τους.

Όμως καθώς το αεροσκάφος έπρεπε ούτως ή άλλως να είναι στην πίστα του αεροδρομίου της Ατλάντα το επόμενο πρωί και θα έκανε τη διαδρομή, ο Schneider επέλεξε να προγραμματίσει το ταξίδι του όπως το είχε προγραμματίσει. Ο τυχερός ταξιδιώτης μπορούσε να επιλέξει όποια θέση ήθελε στο αεροπλάνο, ενώ το πλήρωμα της καμπίνας είπε ότι δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 17 χρόνια που κάνει πτήσεις.

«Στην αρχή ένιωθα πολύ άσχημα γιατί δεν ήθελα το αεροπλάνο να κάνει το ταξίδι μόνο εξαιτίας μου. Αλλά μετά μιλήσαμε με μια αεροσυνοδό στην πύλη και μας είπε ότι το αεροπλάνο έπρεπε να πάει πίσω στην Ατλάντα ούτως ή άλλως ακόμη και αν ήταν μια εντελώς άδεια πτήση», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Εκπρόσωπος της Delta Air Lines, μιλώντας στη Daily Mail, ανέφερε ότι το σημαντικό γι’ αυτούς ήταν ότι ο επιβάτης απόλαυσε το ταξίδι και για την εταιρεία είτε ταξιδεύει ένας επιβάτης, είτε πολλοί, είναι το ίδιο.





Ταξίδεψε μόνος του σε ολόκληρο αεροπλάνο και ξάφνιασε το πλήρωμα


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.