Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Τέσσερα πανάκριβα πράγματα που πετάχτηκαν κατά λάθος στα σκουπίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χιλιάδες δολάρια στο καλάθι των αχρήστων.

Λένε πως ότι για κάποιον είναι σκουπίδι, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι θησαυρός. Και αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που κάποιος πετάξει κατά λάθος στα σκουπίδια κάτι που έχει μεγάλη αξία.

Πολλοί από εμάς ανεξάρτητα του πόσο προσεκτικοί μπορεί να είμαστε, κάποια στιγμή ίσως έχουμε πετάξει στα σκουπίδια κάτι που έχει μεγάλη αξία, και συναισθηματική αλλά και οικονομική. Παρακάτω δείτε πέντε πανάκριβα πράγματα που πετάχτηκαν κατά λάθος στα σκουπίδια.

1. Τα διαμάντια δεν είναι παντοτινά...

Τα διαμάντια μπορεί να είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών αλλά μάλλον δεν το σκέφτονται όλοι έτσι. Αυτό συνέβη και με το προσωπικό ενός καταστήματος που κατά λάθος έριξε διαμάντια αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων στον κάλαθο των αχρήστων! Ένας τυχερός φύλακας βρήκε το θησαυρό αλλά η τύχη του... κόπηκε όταν συνελήφθη προσπαθώντας να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά.

2. Ο σύζυγος και το... πεταμένο χρυσό

Ένας σύζυγος από την Αμερική έκανε στη σύζυγό του μια έκπληξη που δεν θα ξεχάσει ποτέ για την 23η επέτειό τους. Κι αυτό γιατί κατά λάθος πέταξε τα χρυσά της κοσμήματα αξίας 50.000 δολαρίων στα σκουπίδια. Στην καλύτερη περίπτωση πιθανόν «εξορίστηκε» στον καναπέ για κάποιες μέρες.

3. Η τέχνη πήγε στα σκουπίδια

H σύγχρονη Τέχνη δεν εκτιμάται από όλους με τον ίδιο τρόπο. Μια καθαρίστρια σε μια γκαλερί στην Ιταλία έκανε τα συναισθήματά της πολύ σαφή, όταν πέταξε ένα σύγχρονο αριστούργημα του καλλιτέχνη Paul Branca. Το έργο τέχνης που έμοιαζε με δύο σκουπιδοτενεκέδες, είχε σκοπό να ενθαρρύνει τους θεατές να εξετάσουν το περιβάλλον και το κόστος τους ήταν 15.000 δολάρια.

4. Ο Χάρι Πότερ... στα σκουπίδια

O δημοσιογράφος Nigel Reynolds πήρε από την JK Rowling το πρώτο υπογεγραμμένο αντίγραφο του πρώτου βιβλίου της σειράς «Χάρι Πότερ». Όμως, παρά τη μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία, ο Nigel ήταν πεπεισμένος ότι το βιβλίο δεν θα πιάσει τόπο και το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Τώρα, τα αντίγραφα από την πρώτη έκδοση πουλιούνται ακόμη και για 50.000 δολάρια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.