Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η νέα εφαρμογή που σου λέει πόσο μπαταρία έχει το κινητό ενός φίλου σου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τέλος η δικαιολογία «έκλεισε το τηλέφωνο από μπαταρία».

Από τη στιγμή που οι φίλοι σας συγχρονίσουν τη συσκευή τους με τη δική σας μέσω αυτής της εφαρμογής, θα γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πόση μπαταρία τούς έχει απομείνει ή αν το τηλέφωνο έχει κλείσει.

Ο λόγος για το «Battery Share» το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να είναι να δουν το επίπεδο ισχύος της μπαταρίας ενός άλλου χρήστη, να πληροφορηθούν δηλαδή αν κάποιος φορτίζει το τηλέφωνό του και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις αν κάποιου η μπαταρία εξαντλείται σύντομα, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι οι χρήστες συμφωνούν σε αυτό, δηλαδή στο να παρακολουθείται σε αυτό το επίπεδο το τηλέφωνό τους.

Ο δημιουργός της εφαρμογής, μιλώντας στη Daily Mail, αποκάλυψε ότι την εμπνεύστηκε από προσωπική εμπειρία του και από φίλους που δεν μπορούσε να βρει συχνά στο τηλέφωνο γιατί «έμεναν» από μπαταρία. Με αυτό τον τρόπο σκέφτηκε ότι θα μπορεί να δει πότε έχει φορτιστεί το τηλέφωνο και να τους καλέσει και επίσης να μην ανησυχεί αν δεν μπορεί να εντοπίσει κάποιον γιατί πιθανόν να τον έχει προδώσει η μπαταρία του.

Το Battery Share έχει μια ενσωματωμένη γραμμή κατάστασης που απαριθμεί όλους όσους έχουν επιλέξει να μοιράζονται την κατάσταση της μπαταρίας τους και έτσι φαίνεται ποιος έχει πλήρη φόρτιση, ποιος έχει σχεδόν άδεια μπαταρία, ακόμη και ποιος το φορτίζει. Όταν μάλιστα η μπαταρία φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, τότε έρχεται μια υπενθύμιση τόσο σε αυτόν που έχει τη συσκευή, όσους και στους χρήστες με τους οποίους μοιράζεται την πληροφορία. Οι χρήστες που έχουν «κατεβάσει» την εφαρμογή έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν ποιοι έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία χαμηλής ισχύος, ενώ ο καθένας μπορεί να κάνει αίτημα σε κάποιον φίλο του για να μπει στη λίστα.

Η εφαρμογή ωστόσο δεν είναι δωρεάν και για να την αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να πληρώσει στο App Store 0,99 δολάρια. Με το πάτημα ενός κουμπιού, επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί να απενεργοποιήσει την εφαρμογή και να μην είναι ορατή από τους άλλους η κατάσταση της μπαταρίας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.