Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Προβλήματα για τους χρήστες στο App Store

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι συνέβη με το «κατέβασμα» των εφαρμογών.

Ένα παράξενο τεχνικό ζήτημα «χτύπησε» το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple από το οποίο μπορεί κανείς να «κατεβάσει» εφαρμογές για iPhone και iPad.

Το πρόβλημα που εμφανίστηκε και με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη η Apple έχει να κάνει με την αναζήτηση καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν, και κάποιοι έχουν ακόμη πρόβλημα, να βρουν τις εφαρμογές που αναζητούσαν.

Κάνοντας αναζήτηση της εφαρμογής που ήθελαν είτε δεν μπορούσαν να τη βρουν, είτε εμφανιζόταν εντελώς λάθος λογισμικό. Στο Twitter αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια από όσους αγαπούν την τεχνολογία ή απλώς αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα ενώ η ανταπόκριση της αναζήτησης σταμάτησε σε χώρες της Ευρώπης και περιοχές των ΗΠΑ.

Η Apple αντιλήφθηκε από την αρχή το πρόβλημα και επιδόθηκε σε έναν αγώνα διόρθωσής του ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, δεν έχει λυθεί ακόμη εντελώς. Πολλοί ήταν εκείνοι βέβαια που εξέφρασαν μέσω κοινωνικών δικτύων σε χρόνο ρεκόρ τα παράπονά τους που δεν μπορούσαν λόγω του προβλήματος να «κατεβάσουν» στη συσκευή τους την εφαρμογή που ήθελαν με κάποιους άλλους να χαρακτηρίζουν την αντίδρασή τους υπερβολική.

Παρ’ όλα αυτά εκτός από το πρόβλημα στην αναζήτηση του App Store, οι χρήστες μπορούσαν και μπορούν να αποκτήσουν όποια εφαρμογή θέλουν χρησιμοποιώντας τις λίστες που παρουσιάζουν τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές είτε αυτές είναι δωρεάν είτε με χρέωση. Αν τώρα κάποιος θέλει οπωσδήποτε να «κατεβάσει» μια εφαρμογή πριν λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει, μπορεί να κάνει αναζήτηση μέσω Google και να πατήσει το αντίστοιχο link που θα τον οδηγήσει εκεί.

Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι συνέβη και που οφείλεται το μπλοκάρισμα στην αναζήτηση του App Store.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.