Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Θρηνεί η Ρουμανία – «Αναζητούσαν τον γιατρό και εκείνος, ήταν εκτός νοσοκομείου και κάπνιζε»!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έφταιξε θέλουν να βρουν στη Ρουμανία και ο Καμερουνέζος, Πατρίκ Εκένγκ άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ.

Βουβή χώρα η Ρουμανία... Συγκλονισμένοι οι πάντες στη γειτονική μας χώρα από το τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ με τον Πατρίκ Εκένγκ να πέφτει ξαφνικά αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και περίπου μία ώρα μετά να ανακοινώνεται ο θάνατός του.

Θρηνεί η Ρουμανία – «Αναζητούσαν τον γιατρό και εκείνος, ήταν εκτός νοσοκομείου και κάπνιζε»!

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν τι συνέβη. Αρχικά, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι στο ασθενοφόρο δεν υπήρχε ο απαραίτητος εξοπλισμός για τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε. Υπήρξαν κάποιοι που κατηγόρησαν ότι άργησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο παίκτης. Και αυτό.

«Το κάθε ένα ασθενοφόρο φέρει και τον κατάλληλο εξοπλισμό», ανέφεραν οι γιατροί που βγήκαν από το νοσοκομείο για να μιλήσουν στον Τύπο...

«Χρειάστηκε λίγο περισσότερο από ένα λεπτό για να έρθει το ασθενοφόρο στο γήπεδο και να τον πάρει για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς παρείχαμε στον Εκένγκ τις πρώτες βοήθειες για να μπορέσουμε να τον επαναφέρουμε», πρόσθεσε ο ένας γιατρός.

Ωστόσο τα όσα αναφέρουν στη Ρουμανία προβληματίζουν. Το νοσοκομείο είναι πολύ κοντά στο γήπεδο κάτι πολύ σημαντικό. Κάποιοι φέρονται να κατηγορούν τον γιατρό της ομάδας γιατί δεν άρχισε τις καρδιακές μαλάξεις από την πρώτη στιγμή.

Κάποιοι οπαδοί της ομάδας που έτρεξαν στο νοσοκομείο τονίζουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα αλλά σε αυτό δεν υπήρχε γιατρός για να αναλάβει τον παίκτη.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι έψαχναν τον γιατρό και εκείνος ήταν σε εξωτερικό χώρο και κάπνιζε!

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έχει αποδειχθεί. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν τι συνέβη.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.