Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Τώρα μπορείς να παίξεις μπάσκετ στο Messenger

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για όλους εσάς που έχετε βαρεθεί τη μονοτονία της αρχικής σελίδας με τις άπειρες δημοσιεύσεις, το Facebook έχει να σας προτείνει ένα νέο παιχνίδι που κρύβεται στο Messenger και δεν είναι άλλο από το μπάσκετ. Ναι, καλά διαβάσατε, μπάσκετ. Μια λευκή οθόνη, μια μπάλα και ένα στεφάνι είναι τα μόνα που χρειάζονται πλέον για να νιώσει κανείς Stephen Curry του Messenger.

Τα βήματα για να παίξει κανείς είναι απλά : Αρκεί να διαθέτει την τελευταία έκδοση του Facebook Messenger και να στείλει σε ένα φίλο του το emoji μιας μπάλας μπάσκετ. Μόλις το μήνυμα αποσταλεί, πιέστε τη μπάλα και θα μεταφερθείτε απευθείας στο παιχνίδι. Εκεί, μέσω της αφής του κινητού σας πρέπει να οδηγήσετε τη μπάλα στο καλάθι. Αν σας φαίνεται εύκολο στην αρχή, δώστε του λίγο χρόνο. Όσο το σκορ ανεβαίνει, το ταμπλό θα αρχίσει να κινείται όλο και πιο γρήγορα ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας.

Φυσικά, το Facebook φρόντισε να επιβραβεύει-ή να αποδοκιμάζει-τις προσπάθειες με τα ανάλογα emojis. Έτσι, για κάθε εύστοχη βολή πάνω από το στεφάνι θα εμφανίζονται τεταμένοι δικέφαλοι και thumbs up ενώ για κάθε αστοχία θα κάνουν την εμφάνισή τους θλιμμένες φάτσες.

Τώρα μπορείς να παίξεις μπάσκετ στο Messenger


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.