Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Κρίμα κι άδικο…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έχασε στα πέναλτι το ολυμπιακό εισιτήριο η Εθνική πόλο Γυναικών. Ισοφαρίστηκε στα 4’’ πριν το τέλος από τη Ρωσία και στη ρώσικη ρουλέτα δεν ήταν ψύχραιμη χάνοντας την ευκαιρία για πρόκριση στο Ρίο.

Κρίμα κι άδικο…

Την ευκαιρία να προκριθεί για τρίτη φορά στην ιστορία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έχασε η Εθνική Γυναικών. Αν και προηγείτο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ισοφαρίστηκε στα 4’’ πριν το φινάλε και ηττήθηκε με 3-2 στα πέναλτι από τη Ρωσία στην πόλη Γκούντα της Ολλανδίας.

Στη ρώσικη ρουλέτα οι Ξενάκη, Αβραμίδου και Μ. Πλευρίτου είδαν τις προσπάθειές τους να αποκρούονται, σε αντίθεση με τις Ρωσίδες που νικήθηκαν μόνο από τα δοκάρια.

Η Εθνική έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, καθώς προηγήθηκε με 5-3, στη συνέχεια 9-7 και με 10-9 στα 19 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ισοφαρίστηκε με μόλις 4 δευτερόλεπτα για το φινάλε του τέταρτου οκταλέπτου.

Ήδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν προκριθεί Βραζιλία, Αυστραλία, Κίνα, Ουγγαρία και ΗΠΑ.

Την Κυριακή η Εθνική θα δώσει πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα κατάταξης με τον ηττημένο του Καναδάς-Ιταλία (14:45).

Οκτάλεπτα: 5-3, 1-2, 1-2, 3-3, 10-10, 2-3 πεν.

Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 4, Κότσια, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ.

Ρωσία (Αλεξάντερ Γκαϊντούκοφ): Ουστιάκινα, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Καρίμοβα, Μπορίσοβα 1, Γκορμπούνοβα, Κούζινα, Σιμάνοβιτς 2, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 1, Ιβάνοβα 3, Γκρίνεβα, Καρνάουκ.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.