Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Εικόνες-σοκ από δημόσιο μαστίγωμα στην Ινδονησία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τιμωρήθηκαν επειδή είχαν σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου - Δείτε φωτογραφίες.

Κατηγορούμενη για σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου, η γυναίκα της φωτογραφίας υπέστη τον εξευτελισμό και το σωματικό πόνο του δημόσιου μαστιγώματος, στην επαρχία Μπάντα Άτσεχ της Ινδονησίας.

Οι φρουροί της τη συνόδευσαν στη «σκηνή» όπου την εξανάγκασαν να γονατίσει. Στη συνέχεια ένας άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο τη μαστίγωσε στην πλάτη για να την τιμωρήσει. Όταν το μαστίγωμα τελείωσε, η γυναίκα ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορούσε να περπατήσει, κι έτσι την απομάκρυναν σε φορείο.

Το δημόσιο μαστίγωμα είναι μία μόνο από τις τιμωρίες που επιβάλλονται σε όσους σπάνε το νόμο της Σαρία στη Μπάντα Άτσεχ, τη μόνη επαρχία της Ινδονησίας που ακόμα τηρείται ευλαβικά.

Το πλήθος των θεατών παρακολούθησε παράλληλα άλλους δύο ανθρώπους, δύο άνδρες, να υποβάλλονται στην ίδια τιμωρία για την ίδια κατηγορία.

Η τοπική κυβέρνηση απαγόρευσε τους εορτασμούς του Αγίου Βαλεντίνου και την ανταλλαγή καρτών και σοκολάτας, χαρακτηρίζοντάς τες παράνομες πράξεις κατά τη Σαρία.

Έχει επίσης απαγορευτεί οι γυναίκες να κυκλοφορούν σε χώρους διασκέδασης μετά τις 11 το βράδυ εκτός κι αν συνοδεύονται από τον σύζυγό τους ή άλλον άνδρα, πάντα μέλος της οικογένειάς τους.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.