Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η σύζυγος του επιχειρηματία που την εξέδιδε δίνει ονόματα και διευθύνσεις - Υπάρχει και ροζ βίντεο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σεισμό πολλών Ρίχτερ προκαλούν στη high society της Αθήνας οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία για το κύκλωμα πορνείας που οργάνωνε ομαδικά όργια, στα οποία έρρεαν η κόκα και το χρήμα.

Η εντυπωσιακή 34χρονη «καίει» πολλούς, καθώς αναφέρει διευθύνσεις και ονόματα αντρών και γυναικών (με ιδιαίτερα βίτσια) που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», τα κομμάτια του παζλ που έχουν συνθέσει οι αστυνομικοί τους οδηγούν σε ένα καλά οργανωμένο δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτά διοργάνωναν τα πάρτι οργίων σε βίλες πλουσίων στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής, σε ξενοδοχεία στις καλές συνοικίες της Αθήνας αλλά και σε σαλέ στην Αράχοβα και στο Πήλιο!

Όσοι πελάτες από τα μεγάλα σαλόνια συμμετείχαν στις ομαδικές συνευρέσεις με call girls πολυτελείας, στις ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, στους εικονικούς βιασμούς και στα σαδομαζοχιστικά όργια δεν δίσταζαν να εκπορνεύουν ακόμη και τις συζύγους τους. Πολύ συχνά όμως χωρίς να το γνωρίζουν έβγαζαν τα σεξουαλικά απωθημένα τους... on camera!

Η 34χρονη «Μαρία» την οποία, όπως η ίδια καταγγέλει, είχε βγάλει στο κλαρί ο 46χρονος επιχειρηματίας σύζυγός της και την ανάγκαζε να εκδίδεται στα ολονύχτια πάρτι με τα αρρωστημένα σεξουαλικά βίτσια απειλώντας την ότι θα της έπαιρνε την επιμέλεια των δύο παιδιών της, έχει αναφέρει στην κατάθεσή της άλλα δύο άτομα που φέρεται ότι είναι συνεργοί του συζύγου της. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούνται από τις Αρχές, όπως και μια παλιά μαστροπός με μεγάλες γνωριμίες στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια, η οποία μέχρι πρότινος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε πολυτελές διαμέρισμα. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι παίζει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν μόνο σε «βαριά» πορτοφόλια της αθηναϊκής ελίτ.

Διευθύνσεις και τιμοκατάλογος

Επιπλέον οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τις διευθύνσεις δύο συγκεκριμένων ξενοδοχείων στα βόρεια και τα νότια προάστια, όπου διεξάγονταν τα ρωμαϊκού τύπου ομαδικά όργια, με εισιτήριο 300 και 500 ευρώ ανά άτομο μόνο για την είσοδο.

Η «ταρίφα» ανέβαινε ακόμη περισσότερο, αν οι πελάτες αποφάσιζαν να συμμετάσχουν ενεργά και δεν έμεναν απλώς στην παρακολούθηση ή τη χρήση ουσιών. Στην κατάθεσή της η 34χρονη που έχει σπουδάσει marketing σε ιδιωτικό κολέγιο αναφέρθηκε και στον τιμοκατάλογο του κυκλώματος.

«Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο ήλθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό αντάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από το σύζυγό μου, στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα», αναφέρει η 34χρονη.

----------------------

Σε ροζ βίντεο γνωστοί Αθηναίοι εν αγνοία τους


Όπως αποκαλύπτει στην κατάθεση της η σύζυγος του επιχειρηματία που την ανάγκαζε να συμμετέχει σε όργια και να παίρνει ναρκωτικά, γνωστοί Αθηναίοι πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους σε ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με την ίδια, όπως αναφέρει η "Εspresso", σε δύο ξενοδοχεία λειτουργούσαν κρυφές κάμερες που τραβούσαν όλα όσα συνέβαιναν, χωρίς να το γνωρίζουν αυτοί που συμμετείχαν σε όργια για να ικανοποιήσουν τις πλέον απόκρυφες και άρρωστες ορέξεις τους.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει προκύψει εάν το αποκαλυπτικό υλικό του βίντεο χρησιμοποιούνταν στη συνέχεια για εκβιασμούς ή αν διακινήθηκαν βίντεο επί πληρωμή στο διαδίκτυο.

"Ενδεχόμενα σε αυτές τις διευθύνσεις υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό συνευρέσεων, καθώς μία φορά είχα δει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόμουν να κάνω σεξ με ένα πελάτη κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού. Ο συγκεκριμένος πελάτης με είχε τραβήξει βίντεο κατά τη διάρκεια του ερωτικού ραντεβού, ενώ από τότε ο σύζυγός μου κάθε φορά που αρνιόμουν να κάνω αυτό που μου έλεγε, με απειλούσε ότι θα το δείξει το συγκεκριμένο βίντεο στην οικογένειά μου" αναφέρει η 34χρονη "Μαρία".


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.