Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η κόντρα μεταξύ των αγροτών για τον διάλογο με την κυβέρνηση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων – Αλιέων, Γιάννη Παναγή και του επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας Βαγγέλη Μπούτα, με αφορμή τις συνομιλίες αγροτών με την κυβέρνηση.

«Τα είχαν κανονίσει. Άλλωστε μαθημένοι είναι αυτοί σε τέτοιες κινήσεις», είπε ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας, Βαγγέλης Μπούτας, μιλώντας στο mega.

«O κ. Παναγής είναι στη ζάχαρη. Είναι φιλαράκια. Τα ίδια έκαναν και τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε ο κ. Μπούτας. «Είναι στρωμένο το τραπέζι, πριν», πρόσθεσε ο επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας.

«Φυσικά και δεν είμαι στη ζάχαρη, φυσικά πιάστηκε για άλλη μια φορά αδιάβαστος ο κ. Μπούτας», ήταν η απάντηση του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, Γιάννη Παναγή.

«Μιλάει ποιος για κομματικούς στρατούς, αυτός που στην ουσία, εντεταλμένα, υπηρετεί ένα κόμμα και αυτό που κάνει συνεχώς είναι, και σαν πρώην βουλευτής, και σαν υποψήφιος, να σπιλώνει συνειδήσεις αγροτικών φρονημάτων. Τον καταγγέλλω λοιπόν για ακόμα μια φορά ως προβοκάτορα για οτιδήποτε λέει», απάντησε ο κ. Παναγής.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.