Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Πλήθος δρομέων στον δεύτερο Αγώνα Attica Bank 3o Run&Fun Grand Prix

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκατοντάδες δρομείς στην Πεύκη.

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας με επικεφαλής/νικητές τον πρωταθλητή Κώστα Πούλιο (10 χλμ), Αναστασία Καρακατσάνη 10 χλμ γυναικών, την Ελευθερία Πετρουλάκη (5 χλμ γυναικών), τον Χρήστο Καλλία (5χλμ ανδρών) χάρηκαν μία άψογη διοργάνωση από κάθε πλευρά!

Η FEEL GOOD Sports Club με τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης, τον φίλαθλο Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη και με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού ATTICA BANK διοργάνωσαν έναν άψογο αγώνα στα πλαίσια διεθνών προδιαγραφών.

Νικητές στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του ΡΙΟ με πολύ καλούς χρόνους για την εποχή αναδείχθηκαν:

Κώστας Πούλιος στα 10 χιλιόμετρα ανδρών με χρόνο 31' 23''
Αναστασία Καρακατσάνη Νικήτρια 10 χλμ γυναικών με χρόνο 34' 09''
Χρήστος Καλλίας (OUTRUN) Νικητής 5 χλμ ανδρών με χρόνο 14' 53''
Ελευθερία Πετρουλάκη (OUTRUN) στα 5 χλμ γυναικών με χρόνο 17’ 44’'
Επίσης διεξήχθη και αγώνας 1 χλμ για παιδιά

Ο Δήμαρχος κος Τάσος Μαυρίδης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δρομείς που τίμησαν την διοργάνωση που στήριξε ο Μέγας Χορηγός Attica Bank υποσχέθηκε δε «πολλές ακόμη αθλητικές διοργανώσεις που θα τονώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας και μαχητικότητας στους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης/ Πεύκης που έζησαν μια γιορτή, μια γιορτή του RUNNING και συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή διοργάνωση αφιερωμένη στην ευεξία, την χαρά &, την αγάπη!»

Ο εκπρόσωπος της Attica Bank κος Ηλίας Παπαλεξάνδρου τόνισε ότι «η Attica Bank στηρίζει το ευ αγωνίζεσθαι και εκδηλώσεις όπως αυτή που προκαλούν ΕΥΕΞΙΑ & ΧΑΡΑ στους συμμετέχοντες/οι δρομείς.

Οι αγώνες ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix που διεξήχθησαν με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία, έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας να αγωνιστούν, να χαρούν και να διασκεδάσουν. Η Attica Bank μόλις πρόσφατα έδωσε έναν μεγάλο αγώνa και τον κέρδισε. Η Tράπεζα μας υποστηρίζει τη διοργάνωση ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix, διότι το μήνυμα της μαχητικότητας πρέπει να μας συνοδεύει κάθε ημέρα. Καλώ όλους τους δρομείς να έλθουν στο Παλαιό Φάληρο στις 13 Μαρτίου την τελευταία μέρα της Αποκριάς»

Η κα Μαρίνα Πατούλη - Σταυράκη Πρόεδρος ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης/Πεύκης που είχε την ευθύνη της συνδιοργάνωσης μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καρύμπα δήλωσε: «είμαι ενθουσιασμένη από την ατμόσφαιρα γιορτής & χαράς που απέπνεε η όλη διοργάνωση του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές και την τροχαία για την άψογη και ασφαλή διαδρομή όπως επίσης την Attica Bank ως Μέγα Χορηγό, την FEEL GOOD Sports Club και τον πρόεδρό της κο Ανδρέα Καπώνη για την εξαίρετη διοργάνωση που άφησε όλους ευχαριστημένους»

Ο εκπρόσωπος του Metropolitan Hospital κος Πάρης Μπουλές ο οποίος συμμετείχε και στον αγώνα τόνισε ότι «ο σημερινός αγώνας είναι ένα μήνυμα ζωής προς όλους, υγιείς και ασθενείς συνανθρώπους μας. Το Metropolitan Hospital, λόγω φιλοσοφίας που διέπει τη διοίκηση, στηρίζει παρόμοιες ενέργειες που δίνουν ευχαρίστηση και ποιότητα ζωής στους συνανθρώπους μας. Το μήνυμα είναι ένα: θα νικήσουμε».

Η Αναστασία Καρακατσάνη αθλήτρια του Παναγιώτη Χαραμή νικήτρια των 10 χλμ με εξαιρετικό χρόνο 34' 09'' το απόγευμα έτρεξε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου!

Ο Κώστας Πούλιος νικητής στα 10 χλμ 31'23'' βελτίωσε τον χρόνο του Α’ Αγώνα του ATTICA BANK 3oυ RUN&FUN Grand Prix στο Γαλάτσι & προηγείται στην βαθμολογία καθαρά για την κατάκτηση του Grand Prix, δήλωσε:

«Ακόμη μια εξαιρετική οργάνωση σε ατμόσφαιρα γιορτής, χαράς & αγάπης από την FEEL GOOD Sports Club και τον Δήμο Λυκόβρυσης/Πεύκης! Το ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix κοσμεί το δρομικό κίνημα, καλώ τους δρομείς να έλθουν να γιορτάσουν μαζί μας την Κυριακή των ΑΠΟΚΡΕΩ στις 13 Μαρτίου στο Παλαιό Φάληρο!»

Η σειρά των 5 αγώνων υποστηρίζει φιλανθρωπικούς σκοπούς: Παιδικά Χωριά SOS, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ (Μέρος των εσόδων), ενώ υποστηρίζει και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Καμία μερίδα φαγητού χαμένη).

Ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο στις 13 Μαρτίου!


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.