Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Στο νοσοκομείο με αιμορραγικό επεισόδιο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξέσπασε η σύζυγός του κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται με συνεχόμενα προβλήματα υγείας.

Όπως ενημέρωσε η σύζυγός του, Μαίρη, που βρίσκεται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός μπήκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, έπειτα από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.

Στο νοσοκομείο με αιμορραγικό επεισόδιο ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Η ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη στο Facebook

Θέλω να σας περιγράψω την περιπέτειά μου....ο Αντρέας παρουσίασε συμπτώματα γαστροραγιας...ό πως ήταν φυσικό πήρα το 166...δυστυχώς τα παιδιά είχαν πολύ λίγα οχήματα και εξυπηρετούσαν περιστατικά των δύο περασμένων ωρών... η κουμπάρα μου τότε πήρε ιδιωτικό ασθενοφόρο και πήγαμε στου Γεννηματά...μας άφησαν να περιμένουμε σχεδόν μια ώρα χωρίς να υπάρχει πιο επείγον περιστατικό...ο γιατρός ήταν απίστευτα προκλητικός και αδιάφορος...το όνομα αυτού [.....]...πήρα άρον άρον τον Αντρέα μαζί με την κουμπάρα μου και γυρίσαμε σπίτι...ελπίζω να πάμε καλά απόψε και το πρωί να τον πάω σε ένα νοσοκομείο που θα του φερθούν με αξιοπρέπεια.... είδες Αντρέα που πήγε η προσφορά σου στον πολιτισμό;;;;;; Γειά σου ρε αλήτη Τσίπρα που κατέστρεψες ότι απέμεινε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.