Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ταριχευμένος νεκρός «παίζει» πόκερ με την οικογένεια και τους φίλους του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντί να τον βάλουν σε φέρετρο τον αποχαιρέτησαν με μια παρτίδα - Δείτε φωτογραφίες.

Ο ανέκφραστος Henry Rosario Martinez που κάθεται στο τραπέζι του πόκερ με την τράπουλα στα χέρια του και μάρκες μπροστά του, υπάρχει λόγος που είναι ανέκφραστος: δεν είναι επειδή ακολουθεί αυτήν την τακτική για να κατατροπώσει τους συμπαίκτες του αλλά επειδή είναι νεκρός.

Ο 31χρονος από το Πόρτο Ρίκο πέθανε στις 19 Ιανουαρίου στην πατρίδα του, την πόλη Barceloneta στα βόρεια της χώρας. Αιτία θανάτου ήταν η κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό ,ε τη λήψη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Η οικογένεια δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με το θάνατο του 31χρονου ωστόσο τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πιθανόν να πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο Martinez αγαπούσε τη μουσική reggaetton, τις κοκορομαχίες και τη χαρτοπαιξία.

Γι’ αυτό ο πατέρας του ζήτησε από τον Jose Mendelez, ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, να προετοιμάσει το γιο του για να καθίσει σε τραπέζι πόκερ αντί να τοποθετηθεί σε φέρετρο, πριν την κηδεία του.

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό αλλά το θεωρούμε φυσιολογικό επειδή αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και σε άλλα μέρη της χώρας μας», δηλώνει ο Melendez.

Κι έτσι αντί να τον κλάψουν γύρω από ένα φέρετρο, η οικογένεια και οι φίλοι του 31χρονου κάθισαν δίπλα του σε ένα τραπέζι πόκερ.

Η ταρίχευση των νεκρών και η τοποθέτησή του σε μάλλον ασυνήθιστα μέρη φαίνεται να αποκτά ρεύμα στο Πόρτο Ρίκο τα τελευταία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα ενός ταξιτζή που τοποθετήθηκε πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του μετά τον θάνατό του ενώ παλαιστής ταριχεύτηκε και τοποθετήθηκε στο ρινγκ. Μια ηλικιωμένη τοποθετήθηκε νεκρή στο τραπέζι να «απολαμβάνει» τη μπύρα και το τσιγάρο της ενώ ένας άλλος άνδρας ντύθηκε… υπερήρωας.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.