Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Δύσκολες ώρες για γνωστό κομμωτή - Τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου γνωστό κομμωτή, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.




Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή έγινε τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της οικίας του, μαζί με την σύζυγό του. Οι δύο δράστες που παραμόνευαν, προσπάθησαν να του αρπάξουν την τσάντα με τα χρήματα και μόλις εκείνος αντιστάθηκε τον πυροβόλησαν. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να μπορέσουν να πάρουν την τσάντα.

Ο κομμωτής, που δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια και διακομίστηκε στο «Γ.Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

---------------

Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση κατά του γνωστού κομμωτή


Για συμβόλαιο θανάτου κάνου λόγο οι αρχές που ερευνούν εξονυχιστικά την ένοπλη επίθεση κατά του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για πληρωμένους δολοφόνους που στόχο είχαν να σκοτώσουν τον κομμωτή και όχι απλώς να τον ληστέψουν. Σε αυτό το συμπέρασμα τους οδηγεί και η μεθοδολογία που χρησιμοποίησαν οι δράστες, δηλαδή πώς τον προσέγγισαν και πού τον πυροβόλησαν.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από την σύζυγο του Πάνου Καλλίτση, προκειμένου να μάθουν εάν κάποιος απειλούσε ή παρακαλούθούσε τον κομμωτή.

Ο κομμωτής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.