Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Οι λογαριασμοί με τους περισσότερους followers στο Instagram!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι celebrities με τους εκατομμύρια «ακόλουθους».

Σε κάθε δημοσίευση τους συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια ενώ πλέον βγάζουν ένα έξτρα καλό εισόδημα ποστάροντας διάφορα προϊόντα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Ο λόγος για τους celebrities που δεν έχουν ούτε τριάντα ούτε σαράντα χιλιάδες followers αλλά εκατομμύρια ανθρώπους που τους ακολουθούν είτε για να εκφράσουν το θαυμασμό τους είτε για να τους κρίνουν. Δείτε τους λογαριασμούς που αυτή τη στιγμή έχουν τους περισσότερους followers. Οι αριθμοί βέβαια αλλάζουν από μέρα σε μέρα καθώς προστίθενται χιλιάδες ακόλουθοι στον καθέναν. Στην κορυφή ωστόσο των λογαριασμών πάνω από τους celebrities βρίσκεται ο λογαριασμός του ίδιου του Instagram.

10. Κριστιάνο Ρονάλντο

Στη δέκατη θέση βρίσκεται ο διεθνής άσος της Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο. Έχει 46,6 εκατομμύρια followers και οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι συνήθως είτε από τους διάφορους αγώνες είτε με ρούχα και παπούτσια συμβουλεύοντας του χρήστες να μην... ξεχάσουν να επισκεφθούν και εκείνοι τα μαγαζιά που ψωνίζει.

9. Νίκι Μινάζ

Η γνωστή τραγουδίστρια με τους επίσης 46,6 εκατομμύρια followers συνηθίζει να ανεβάζει τον εαυτό της σε σέξι πόζες και με διάφορα στυλ. Φυσικά και από το δικό της προφίλ δεν λείπουν ρούχα και παπούτσια πανάκριβων οίκων μόδας...

8. Κένταλ Τζένερ

Η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, το 20χρονο μοντέλο βρίσκεται στην 8η θέση με 47,5 εκατομμύρια followers αλλά μάλλον σύντομα θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά καθώς αποκτά όλο και περισσότερη φήμη και βλέπει τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν με ταχείς ρυθμούς. Δεν υπάρχει βέβαια δημοσίευσή της που να μην αγγίζει το ένα εκατομμύριο likes.

7. Κάιλι Τζένερ

Η άλλη αδερφή της Καρντάσιαν βρίσκεται μια θέση παραπάνω με 49,4 εκατομμύρια followers. Ρούχα, παπούτσια, ρολόγια και καλλυντικά – προφανώς για διαφημιστικούς λόγους- κατακλύζουν το προφίλ της Κάιλι.

6. Τζάστιν Μπίμπερ

Στην 6η θέση με 55,6 εκατομμύρια ακόλουθους βρίσκεται ο Μπίμπερ. Εκτός από φωτογραφίες ανεβάζει πολλά βιντεάκια και στιγμές από την καθημερινότητα του. Οι followers του αυξάνονται κατά 100.000 περίπου κάθε μέρα οπότε σύντομα μάλλον θα βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη.

5. Αριάνα Γκράντε

Η 22χρονη τραγουδίστρια με τις ελληνικές ρίζες όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, έχει 57,5 εκατομμύρια followers και ανεβάζει εκτός από τον εαυτό της, διάφορα άλλα βιντεάκια και τραγούδια αλλά και τον αγαπημένο της σκύλο.

4. Μπιγιονσέ

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Μπιγιονσέ με 58,1 εκατομμύρια followers. Ωστόσο η ίδια δεν ακολουθεί κανέναν, ούτε έναν και όπως φαίνεται ενδιαφέρεται μόνο να την βλέπουν και όχι να βλέπει...

3. Κιμ Καντάσιαν

59 εκατομμύρια followers έχει η Κιμ Καρντάσιαν η οποία ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίες με την ίδια και τους φίλους της... Φυσικά δε λείπει η φανερή και κρυφή διαφήμιση...

2. Σελένα Γκόμεζ

Μια γυμνή φωτογραφία έχει στο προφίλ της η Γκόμεζ και 62,8 ανθρώπους που την ακολουθούν. Δεν έχει κάποια «τακτική» στις φωτογραφίες της καθώς ανεβάζει από δικές της μέχρι μωράκια και άλλες εικόνες.

1. Τέιλορ Σουίφτ

Στην κορυφή του Instagram η Σουίφτ με 64,3 followers! Συγκεντρώνει κατά μέρο όρο 70.000 followers κάθε μέρα επιπλέον που δείχνει ότι δύσκολα θα της πάρει κάποιος τα σκήπτρα!






















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.