Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Βράβευση του Γ. Καστρινάκη για τη δράση του υπέρ των ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για τη μακροχρόνια και μοναδική προσφορά του στη βελτίωση της ζωής των πολιτών με αναπηρία, βράβευσε η παράταξη «Αττική - Γ. Σγουρός Μόνο με Έργο» τον επί σειρά πολλών ετών περιφερειακό σύμβουλο και διακεκριμένο δημοσιογράφο Γιώργο Καστρινάκη, σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Βράβευση του Γ. Καστρινάκη για τη δράση του υπέρ των ΑμεΑ

Ο 60χρονος Γιώργος Καστρινάκης, διακεκριμένος δημοσιογράφος και αθλητικογράφος και πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών», με το βιβλίο του «Θέλω να ζήσω» γνωστοποίησε το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας από την οποία υποφέρει σε τελικό στάδιο εδώ και δεκαετίες, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα πλούσια δράση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

«Γιώργο σ' ευχαριστούμε γιατί η διαδρομή σου αποτελεί παράδειγμα ζωής απέναντι σε μια κοινωνία και μια πολιτεία ακόμη απαίδευτες σε θέματα ΑμεΑ» τόνισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Σγουρός, που δεσμεύθηκε ότι και το 2016 η παράταξη θα λειτουργεί δυναμικά στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, προς όφελος όλων των πολιτών της Αττικής.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς και δεκάδες παλαιοί και εν ενεργεία νομαρχιακοί και περιφερειακοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και οι κκ Βασίλης Κικίλιας, Στάθης Παναγούλης, Δημήτρης Ευσταθιάδης, Γιάννης Τζανετάκος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Ζενέτος, Κώστας Ασκούνης, Μιχάλης Καρχιμάκης.


Πηγή: http://www.sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.