Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σουμάχερ χρειάζεται ένα θαύμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γολγοθάς του Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζεται και δυστυχώς γι' αυτόν και την οικογένειά του ο δρόμος είναι δύσβατος, ελπίζουμε όχι απροσπέλαστος.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Express" που επικαλείται πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια, η κατάσταση της υγείας του 46χρονου επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 δεν παρουσιάζει βελτίωση.

Έχει φτάσει να ζυγίζει λιγότερο από 45 κιλά, ενώ η όποια βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του έρχεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

«Η όποια πρόοδος είναι οδυνηρά αργή και δεν διαφαίνεται κάποιο θαύμα στον ορίζοντα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που επικαλείται η εφημερίδα και προσθέτει πως «ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει, ενώ έχει πολύ μικρή συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του».

Ο Schumi τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στη Meribel στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 και έκτοτε έχει ξεκινήσει ένας Γολγοθάς για τον ίδιο και τους οικείους του.

Εδώ και ένα χρόνο η ανάρρωσή του συνεχίζεται στη βίλα της οικογένειας, στο Gland της Ελβετίας. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας στο πλευρό του 24 ώρες το 24ωρο επτά μέρες την εβδομάδα μια ομάδα 15 κορυφαίων επαγγελματιών της οποίας ηγείται ο καθηγητής Richard Frackowiak.

Εξ' αρχής, πάντως, γνωρίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα καθώς ο τραυματισμός του στο κεφάλι προκάλεσε σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο και θα χρειαστεί ιώβεια υπομονή μέχρι να μπορέσει να φτάσει σε ένα σημείο που θα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Francois Payen που είχε κουράρει τον Schumacher για όσους μήνες νοσηλεύτηκε στην κλινική της Grenoble, είχε τονίσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται τουλάχιστον τρία χρόνια για να υπάρξει κάποια βελτίωση.


Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.