Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτοψία στη στροφή καρμανιόλα της Κηφισίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα δεκάδες τροχαία ατυχήματα εκ των οποίων πολλά θανατηφόρα που έχουν σημειωθεί στην στροφή καρμανιόλα της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου απέναντι από το άλσος Συγγρού, έχουν προβληματίσει τις αρχές, αλλά και την περιφέρεια Αττικής.

Τρεις ημέρες μετά το νέο θανατηφόρο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο, κλιμάκιο της περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε αυτοψία στο οδόστρωμα της φονικής στροφής.



Με ειδικά μηχανήματα αφαίρεσαν κομμάτι της ασφάλτου ώστε να σταλεί για έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν το οδόστρωμα είναι κατάλληλο. Τους τελευταίους έξι μήνες στη στροφή καρμανιόλα της Κηφισίας έχουν χάσει συνολικά τη ζωή τους τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 20 και 22 ετών ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.





«Η συγκεκριμένη στροφή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν βρέξει έστω και λίγο γίνεται φονική» λένε χαρακτηριστικά οδηγοί που περνούν καθημερινά από το σημείο και συμπληρώνουν «δεν είναι μόνο ότι η άσφαλτος μετατρέπεται σε γυαλί με δύο ψιχάλες, έχει και ανάποδη κλίση με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον έλεγχο».

Το τμήμα της ασφάλτου που αφαιρέθηκε από τη φονική στροφή θα δείξει εάν το οδόστρωμα από όπου περνούν καθημερινά εκατομμύρια αυτοκίνητα είναι κατάλληλο ή όχι.





Ο φωτογραφικός φακός του enikos.gr έχει απαθανατίσει πολλά τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στην επόμενη δεξιά στροφή που έχουν σημειωθεί αρκετά συμβάντα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας από την αρχή του χρόνου έως και σήμερα 159 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στην Αττική.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.