Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Χαλάνδρι το Σαββατοκύριακο οι «Γιατροί του Κόσμου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την περιοχή θα επισκεφτεί η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα.

Στο Χαλάνδρι θα βρίσκεται το Σάββατο και την Κυριακή η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου», στο πλαίσιο υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν ιατρικής φροντίδας παιδιών που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

Ειδικότερα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτοπούλου 2) και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μάρκος Παπαδάκης, από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η Μονάδα θα παρέχει δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση, φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων, προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας και εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά.

H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι «Γιατροί του Κόσμου» προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως σήμερα, περισσότερα από 58.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 νομούς της Ελλάδας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.