Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ένας εναντίον πέντε με απρόσμενη κατάληξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία επική μάχη - Δείτε φωτογραφίες.

Με πέντε λέαινες να πηδούν στην πλάτη του, να του επιτίθενται και να τον δαγκώνουν, κανείς δεν θα εκπλησσόταν αν ο γέρικος αυτός βούβαλος παραδινόταν τελικά και αποτελούσε το λουκούλλειο γεύμα τους.

Δεν έγινε όμως έτσι.

Μπροστά στα μάτια και στον φωτογραφικό φακό του 30χρονου Byron Serrao, οδηγού στο Londolizi Game Reserve στη Νότια Αφρική, ο γέρικος βούβαλος απέδειξε πως ο παλιός είναι αλλιώς.

Παρά τον αιφνιδιασμό από τις πέντε λέαινες και το γεγονός πως είχε μείνει απροστάτευτος μακριά από την ασφάλεια του κοπαδιού του, ο βούβαλος βρέθηκε κοντά στο τέλος τη στιγμή που τα πόδια του λύγισαν και φάνηκε να χάνει τη μάχη.

Κατάφερε όμως να τινάξει τις λέαινες από την πλάτη του και να τρέξει σε κοντινό ποταμό δραπετεύοντας από τη θανάσιμη παγίδα και σώζοντας τη ζωή του.

«Ήταν περίπου εννέα το πρωί, ένα ευχάριστο δροσερό πρωινό. Τα λιοντάρια κατάφεραν να απομονώσουν τον γέρικο βούβαλο από το τεράστιο κοπάδι του», περιγράφει στη Daily Mail. «Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Κάποιοι νομίζουν πως τα λιοντάρια κυνηγούν μόνο τη νύχτα αλλά αυτές οι εικόνες αποδεικνύουν πως κυνηγούν οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά αν πεινούν», προσθέτει.

Εν τέλει τα λιοντάρια έμειναν με τα στομάχια άδεια και ο βούβαλος επανενώθηκε με το κοπάδι του έχοντας μόνο μερικές γρατσουνιές…




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.