Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Μυστηριώδης εξαφάνιση συγκλονίζει την Ισπανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας 55χρονης στην Ισπανία και η σύλληψη του 32χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού, στο οποίο διέμενε η εν λόγω γυναίκα, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους στο προάστιο Μαγιανταχόντα, στη Βορειοδυτική Μαδρίτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αδερφός της 55χρονης προσπαθούσε να επικοινωνήσει, μάταια, μαζί της. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της αδερφής του κι άρχισε η έρευνα για τον εντοπισμό της. Ωστόσο, την Τετάρτη 8 Απριλίου, οι γείτονες είχαν αναφέρει στις Αρχές ότι νωρίς το πρωί άκουσαν «περίεργους θορύβους» από το σπίτι, ενώ η τελευταία φορά που είδαν την γυναίκα ήταν την Τρίτη.



Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, έναν 32χρονο Ισπανό με ιστορικό ψυχικής νόσου και τον έθεσε υπό κράτηση, αφότου ο αδελφός της αγνοουμένης ταξίδεψε από την Αργεντινή στην Ισπανία υποπτευόμενος ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Σοκ, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι μετά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι που νοίκιαζε η 55χρονη, εντόπισαν στο γκαράζ μία μηχανή κιμά, μέσα στην οποία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε ένα δόντι. Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κηλίδες αίματος στο πάτωμα. Να σημειωθεί, ακόμα, πως στο γκαράζ ο 32χρονος είχε κάνει διπλή ηχομόνωση.



Περίοικοι κατέθεσαν στη συνέχεια στους αστυνομικούς ότι ο ιδιοκτήτης επισκεπτόταν σπάνια το σπίτι. «Ήταν πολύ περίεργος και δεν μιλούσε σχεδόν σε κανέναν», δήλωσαν άλλοι στην El Pais.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER, ο ύποπτος φέρεται πως έριξε το κινητό της 55χρονης γυναίκας στις αποσκευές επιβάτη, ο οποίος ταξίδευε με τρένο για τη Βαρκελώνη, προφανώς σε μία προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.



Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν επίσης ότι έχουν στην κατοχή τους βίντεο, το οποίο μαγνητοσκοπήθηκε μετά την εξαφάνιση της γυναίκας και στο οποίο ο ύποπτος εικονίζεται να αφήνει γράμμα στο εστιατόριο όπου εργαζόταν η 55χρονη, στο οποίο αναφέρεται ότι η γυναίκα εγκαταλείπει τη δουλειά της για προσωπικούς λόγους.

Οι αστυνομικές Αρχές αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα DNA από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο γκαράζ του σπιτιού.

Σημαντικό είναι και το γεγονός πως οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τα ίχνη 4 ακόμη γυναικών, ανάμεσά τους και η θεία του υπόπτου, η οποία φέρεται ότι πάσχει από τη Νόσο του Αλτσχάιμερ και η οποία του κληροδότησε το σπίτι αφού μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας. Οι γείτονες ωστόσο υποστηρίζουν ότι η γυναίκα απλώς εξαφανίστηκε, ενώ ο ίδιος ο ύποπτος δεν είναι σε θέση να πει σε ποιον οίκο ευγηρίας βρίσκεται η θεία του. Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες είναι όλες πρώην νοικάρισσες με το ίδιο προφίλ, μόνες γυναίκες από το Εξωτερικό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.