Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κύπρος: Μπέρδεψαν τις σορούς και την έθαψαν τρεις μέρες αργότερα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στην Κύπρο, κηδεύτηκε το μεσημέρι, η Μαρούλα Λιασσή, η οποία μετά από λάθος είχε δοθεί λανθασμένα, σε τουρκοκυπριακή οικογένεια.



Όπως αναφέρει το philenews.com, στο Δημόσιο Νοσοκομείο της Αμμοχώστου, μπέρδεψαν τις σορούς της 87χρονης Αϊσέ Τεκέλ, κατοίκου Τρικώμου και της 93χρονης Μαρούλλας Λιασή, κατοίκου Αγίας Τριάδας, με αποτέλεσμα να δοθεί η σορός της Λιασή στους συγγενείς της Τεκέλ, οι οποίοι δεν είχαν συνειδητοποιήσει το μπέρδεμα και τέλεσαν κανονικά την κηδεία.

Το λάθος έγινε αντιληπτό από την οικογένεια της Λιασή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρία, ανοίχθηκε ο τάφος.

Ο επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και για Θέματα Αγνοουμένων Φώτης Φωτίου, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, τόνισε ότι ήταν ένα τραγικό λάθος που δημιούργησε και σύγχυση αλλά πάνω απ' όλα πόνο στους ίδιους τους συγγενείς, την ίδια την οικογένεια. «Πρέπει να είναι προσεχτικοί, ιδιαίτερα όταν μιλούμε για τέτοιες περιπτώσεις» τόνισε ο κ. Φωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.