Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πρόλαβαν 39χρονο λίγο πριν την αυτοκτονία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σώθηκε και μία 13χρονη.

Στην αποτροπή δύο αυτοκτονιών, μέσω διαδικτύου, προχώρησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στην πρώτη περίπτωση εντοπίστηκαν τα ίχνη μιας 13χρονης η οποία είχε εκφράσει την πρόθεση να δώσει τέλος στη ζωή της μέσω ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο «Cyber Alert» της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώθηκε από αλλοδαπή από τη Σερβία, η οποία επικοινώνησε από τη χώρα της, ότι σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με άτομο από τη χώρα μας, της εξέφρασε την επιθυμία να αυτοκτονήσει.

Από την έρευνα, καθώς και από την επικοινωνία με αρμόδιους παρόχους τηλεπικοινωνιών, προέκυψε και ταυτοποιήθηκε ο 39χρονος χρήστης του κινητού τηλεφώνου και εξακριβώθηκε γεωγραφικά το σημείο που βρισκόταν.

Στη συνέχεια, σε άμεση συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος εκδόθηκαν επιστάμενες αναζητήσεις και ο 39χρονος εντοπίστηκε τη στιγμή που κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Άμεσα, μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ, στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ παράλληλα του παρέχεται και η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.