Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Σε κάδο σκουπιδιών βρήκαν κλεμμένη εικόνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκε η εικόνα της Αγίας Μαύρας, που έκλεψαν τα ξημερώματα τις Δευτέρας από την εκκλησία του Μαχαιράδου στη Ζάκυνθο, ιερόσυλοι.

Την εικόνα βρήκε μια γυναίκα, στο χωριό Ρομίρι, μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές που παρέλαβαν την εικόνα.Στο μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών έχει αρχίσει από χθες η Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, η οποία έχει στην κατοχή της υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Ιερού Ναού.

Σύμφωνα με τον εφημέριο της Εκκλησίας πατέρα Ν. Κλάδη, οι δράστες μπήκαν μέσα στον ναό παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο. Το συμβάν φαίνεται πως σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν χτύπησε και ο συναγερμός που έχει εγκατασταθεί στην Εκκλησία.

Μέσω του συναγερμού, ειδοποιήθηκε ο εφημέριος ο οποίος άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία. Όταν λίγο μετά τις 4.15 τα ξημερώματα έφτασαν στον ναό οι αστυνομικοί μαζί με τον εφημέριο, διαπίστωσαν πως η κεντρική πόρτα ήταν παραβιασμένη και η εικόνα της Αγίας Μαύρας είχε κάνει "φτερά", μαζί με τα τάματα των πιστών με τα οποία ήταν "ντυμένη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.