Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

«Πρόβα σπουδών» για 1.000 μαθητές στο ΠΑ.ΜΑΚ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ρόλο φοιτητή για ένα διήμερο.

Τον ρόλο του φοιτητή θα «προβάρουν» για ένα διήμερο, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, περισσότεροι από 1.000 μαθητές της Γ΄ Λυκείου, από σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν σε κάποιο από τα Τμήματα του Ιδρύματος.

Πρόκειται για την -καθιερωμένη εδώ και χρόνια- εκδήλωση «Μαθαίνω πριν Σπουδάσω», που διοργανώνει την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 (9 π.μ.- 1μ.μ., Αμφιθέατρο Τελετών ΠΑΜΑΚ), το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού του Νομού Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρόεδροι των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλα μέλη ΔΕΠ θα ενημερώσουν τους μαθητές αναφορικά με τις σπουδές και τις διαδικασίες φοίτησης στις Σχολές και τα Τμήματα του Πανεπιστημίου, καθώς και τις προοπτικές απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους. Επίσης, θα γίνει αναφορά στα εργαστήρια, καθώς και σε συμπληρωματικές υποστηρικτικές υπηρεσίες που προσφέρει το κάθε Τμήμα, όπως ενισχυτική διδασκαλία, ομάδες εργασίας, αλλά και τους ιδιαίτερους χώρους, που διαθέτει καθένα από αυτά, όπως το στούντιο ηχογραφήσεων του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, μέσω των οποίων αναμένεται η διάχυση των πληροφοριών που παρουσιάζονται, σε μεγαλύτερο αριθμό μαθητών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.