Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Σύλληψη 18χρονου για το φόνο της Τουρκάλας ηρωίδας φοιτήτριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η νεαρή είχε υπερασπιστεί δυο έφηβες που δέχτηκαν επίθεση σε ταχυφαγείο στην Γερμανία.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν σήμερα εναντίον ενός νεαρού άνδρα 18 ετών στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο της Τουγτσέ Αλμπαϊράκ, μια Γερμανίδας φοιτήτριας τουρκικής καταγωγής η οποία χτυπήθηκε αφού υπερασπίστηκε δύο έφηβες που δέχθηκαν επίθεση σε ένα ταχυφαγείο, σύμφωνα με την εισαγγελία.



Ο ύποπτος, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, κατηγορείται «για σκόπιμη πρόκληση σωματικής βλάβης που οδήγησε στον θάνατο» και παραπέμφθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου ανηλίκων του Ντάρμστατ, ανακοίνωσε η εισαγγελία της γειτονικής πόλης Όφενμπαχ.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο νεαρός δέχθηκε αυτή την εβδομάδα επίθεση από τους συγκρατούμενούς τους, οι οποίοι του έσπασαν τη μύτη.

Πρόκειται για το μόνο πρόσωπο που έχει συλληφθεί σε σχέση με αυτή την υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στη Γερμανία και βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα ακόμη και του ξένου Τύπου. Χίλιοι άνθρωποι είχαν παραστεί στην κηδεία της Τουγτσέ, η οποία εξυμνήθηκε για τον «ηρωισμό της».

Το επεισόδιο το οποίο στοίχισε τη ζωή στη νεαρή φοιτήτρια σημειώθηκε το βράδυ της 14ης προς τη 15η Νοεμβρίου 2014 σε ένα εστιατόριο McDonald’s στο Όφενμπαχ, προάστιο της Φρανκφούρτης.

Οι λεπτομέρειες του συμβάντος παραμένουν συγκεχυμένες. Η Τουγτσέ καθόταν σε ένα τραπέζι με φίλους της όταν άκουσε από τις τουαλέτες τις φωνές δύο εφήβων. Τότε επενέβη για να τις υπερασπίσει από μια μικρή ομάδα ανδρών που τις παρενοχλούσε.

Λίγο αργότερα, στον χώρο στάθμευσης του εστιατορίου, η φοιτήτρια χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος. Νοσηλευόταν σε κώμα και δύο εβδομάδες αργότερα, την ημέρα των 23ων γενεθλίων της, υπέκυψε.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν έναν ύποπτο από τις κάμερες παρακολούθησης του εστιατορίου. Πρόκειται για έναν 18χρονο νεαρό, σεσημασμένο για κλοπές και ταραχές, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild παραδέχθηκε ότι χτύπησε την Τουγτσέ, όμως διαβεβαιώνει ότι επρόκειτο «απλώς για ένα χαστούκι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.