Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ηλεκτρονική διαχείριση των πάρκινγκ στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλη διαρροή εσόδων μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Ηλεκτρονικά θα γίνεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η διαχείριση των χώρων στάθμευσης του δήμου Χανίων καθώς η δημοτική αρχή προχωρεί στην εγκατάσταση του συστήματος (Η - ΠΑΡΚ) σε ανοικτούς δημοτικούς χώρους στάθμευσης.

Στόχος της εγκατάστασης του συστήματος είναι ο έλεγχος των δημοτικών χώρων στάθμευσης και η οικονομική τόνωση του δήμου καθώς μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας παρατηρήθηκε μεγάλη διαρροή εσόδων, επειδή δεν μπορούσε να γίνει έλεγχος των οχημάτων που στάθμευαν στα ανοικτά δημοτικά πάρκινγκ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος προχωρεί στην προμήθεια όλου του απαραίτητου εξοπλισμού καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Η σχετική πρόσκληση αφορά την προμήθεια εξοπλισμού - διαμόρφωσης χώρων στάθμευσης, την προμήθεια εξοπλισμού καταμέτρησης οχημάτων, εξοπλισμού ενημέρωσης των οδηγών, εξοπλισμού για την κεντρική διαχείριση του συστήματος, καθώς και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Με την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος θα υπάρχει η δυνατότητα του ηλεκτρονικού ελέγχου όλων των οχημάτων που εισέρχονται στους ανοικτούς χώρους στάθμευσης του δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.