Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Με ειδικές στολές καθάρισαν τρώγλη στη Λαμία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ειδικές στολές και μηχανήματα χρειάστηκαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας στη Λαμία για να αδειάσουν ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης από τόνους σκουπιδιών.

Στο σπίτι έμεναν για πολλά χρόνια δυο ηλικιωμένα αδέλφια, χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα, μέσα σε ένα βουνό από σκουπίδια, μαζί με ποντίκια, κατσαρίδες και γάτες. Η κατάσταση τόσο για τη δική τους υγεία αλλά και των γειτόνων ήταν πλέον εξαιρετικά επικίνδυνη.

Τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια μετά από παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Νικήτα Θεολογίτη, μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα και δόθηκε εντολή το σπίτι να καθαριστεί και να σφραγιστεί.

Αν και είχαν γίνει προσπάθειες και στο παρελθόν, δεν είχε καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος και το τελευταίο διάστημα η πόρτα είχε παραβιαστεί, και όπως λένε περίοικοι, ο χώρος είχε γίνει στέκι τοξικομανών.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι υπάλληλοι καθαριότητας είναι δύσκολο να περιγραφεί. Φορώντας ειδικές στολές χκαθάρισαν τόνους σκουπιδιών. Οι γείτονες ανακουφισμένοι δήλωσαν ότι «επιτέλους μπορούμε να ανοίξουμε πάλι τα παράθυρά μας».

Δείτε φωτογραφίες:











Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.