Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Προχωράει η κατασκευή κάτω διάβασης σιδηροδρομικών γραμμών Αγίας Παρασκευής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το α’ εξάμηνο του 2015.

Έργο υψίστης σημασίας για το δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης και για ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη χαρακτηρίστηκε η κατασκευή κάτω διάβασης σιδηροδρομικών γραμμών οδού Αγίας Παρασκευής, Μενεμένη Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου.

“Η σύμβαση υπογράφεται άμεσα και εγκαθίσταται ο εργολάβος στις αρχές που επόμενου χρόνου” υπογράμμισε ο κ. Σιμόπουλος. «Αν και «βρήκα έτοιμη δουλειά» από την πλευρά της δημοτικής αρχής, απαιτείτο όμως μελέτη για τα αποχετευτικά, διαδικασία ένταξης, δημοπράτηση και υπογραφή σύμβασης. Πήρα την πάσα και με τους συνεργάτες μου και τη βοήθεια της ΕΡΓΟΣΕ βάλαμε γκολ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα Υποδομών, «η υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής διάβασης στη Μενεμένη είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορούμε να πετύχουμε στη Θεσσαλονίκη συνεργαζόμενοι όσοι έχουμε θεσμική θέση».

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, υποστήριξε από την πλευρά του πως “η υλοποίηση του έργου θα διευκολύνει και θα κάνει ασφαλέστερες τις μετακινήσεις ενώ ταυτόχρονα θα εξασφαλιστεί η σύνδεση και η καλύτερη επικοινωνία στη δυτική Θεσσαλονίκη”.

Το έργο, που είναι προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ, αναμένεται να ξεκινήσει το α΄ εξάμηνο 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.