Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Ξύπνησε 11 ώρες μετά το "θάνατό" της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια Πολωνέζα 91 ετών, που είχε κηρυχθεί νεκρή από μια γιατρό, ξύπνησε έντεκα ώρες αργότερα, στο νεκροτομείο όπου είχε μεταφερθεί, μετέδωσε σήμερα η δημόσια τηλεόραση TVP.

Ειδικότερα, το περιστατικό αυτό συνέβη στις 6 Νοεμβρίου 2014 στο Οστρόφ Λουμπέλσκι της ανατολικής Πολωνίας, όταν η υπέργηρη γυναίκα ξύπνησε μέσα σε ένα... ψυγείο του νεκροτομείου, προκαλώντας τρόμο στους υπαλλήλους του γραφείου τελετών οι οποίοι είδαν ξαφνικά να κινείται ο μαύρος σάκος που υποτίθεται ότι περιείχε το πτώμα της Γιανίνα Κολκίεβιτς.

«Εγώ υπέγραψα το πιστοποιητικό θανάτου (...). Είμαι σοκαρισμένη, δεν καταλαβαίνω τι συνέβη. Η καρδιά της δεν χτυπούσε, δεν ανέπνεε. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν νεκρή», δήλωσε μεταξύ άλλων η γιατρός Βιεσλάβα Σιζ.

Επιπλέον η ανιψιά της ηλικιωμένης, η Μπογκουμίλα Κολκίεβιτς τόνισε ότι η θεία της δεν ξέρει τι συνέβη, επειδή έχει προχωρημένη άνοια. «Όταν την φέραμε στο σπίτι μας είπε μόνο ότι κρυώνει πολύ και ζήτησε να πιει ένα ζεστό τσάι», είπε.

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αυτή και η γιατρός ενδέχεται να διωχθεί ποινικά για το λάθος της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.