Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα ακόμη μετάλλιο για το ελληνικό τζούντο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πρώτη μεγάλη διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την Ελισάβετ Τελτσίδου ήρθε στο Βουκουρέστι. Η τζουντόκα του ΕΟΣ Αχαρνών, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη των νεανίδων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που διεξάγεται στη Ρουμανία.



Ο δρόμος προς το μετάλλιο συμπεριελάμβανε τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες. Νίκησε την Κέιτι-Τζεμίνα Γέατς Μπράουν από τη Μεγάλη Βρετανία, για να έρθει η ήττα στο προκριματικό γκρουπ από την Ρωσίδα (ελληνικής καταγωγής) Ντιάνα Ντζιγκάρος. Η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την Τελτσίδου ήρθε στα ματς της «δεύτερης ευκαιρίας». Νίκησε την Κροάτισα Μπούγκα Κόβατς ενώ στον τελικό των ρεπεσάζ έκαμψε την αντίσταση και της Μαγκνταλένα Κρσάκοβα από την Αυστρία.

«Το έψαχνα εδώ και καιρό αυτό το μετάλλιο. Ήρθε το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό της Ρουμανίας, το οποίο θεωρώ είναι μια καλή αρχή. Ελπίζω ότι του χρόνου, στην αντίστοιχη διοργάνωση, θα μπορέσω να είμαι στην κορυφή. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για ότι μου προσφέρει, αλλά και τους δύο προπονητές μου, τον Νίκο Ηλιάδη και τον Ντούρου Γκόγκουα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ. Η ήττα από την Ντζιγκάρος ήταν μια άτυχη στιγμή, η οποία μου στέρησε το δικαίωμα να φτάσω ακόμη πιο ψηλά», είπε από τη Ρουμανία η Ελληνίδα τζουντόκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.