Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα σχετικά δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν έως τις 16 Μαΐου.

Παρατείνεται έως τις 16 Μαΐου, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ. Η παράταση αφορά τόσο στους δικαιούχους, όσο και τους παρόχους των κατασκηνωτικών επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το έτος 2013, εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία έξι τουλάχιστον μηνών με οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2013 μέχρι 16.000 ευρώ και οι δικαιούχοι επιλέγονται με αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης και επιδοτούνται για τη διαμονή των παιδιών τους σε Παιδική Κατασκήνωση του Μητρώου Παροχών του ΟΑΕΔ.

Tα παιδιά των δικαιούχων, θα πρέπει να έχουν γεννηθεί από 01.01.1999 έως 14.06.2008 και μπορούν να διαμείνουν στην παιδική κατασκήνωση σε μία και μόνο κατασκηνωτική περίοδο και μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες κατ' ανώτατο όριο, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού, τα σχετικά δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες έως τις 16.05.2014, στις 3.00 μετά το μεσημέρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.