Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Τύχη βουνό: Βρήκε χιλιάδες δολάρια σε τουαλέτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Να που η εργατικότητα αλλά και η τιμιότητα ανταμείβεται. Τουλάχιστον στην περίπτωση του Τσαμίντου Αμαρτσίγκ, επιστάτη καθαρισμού του τηλεοπτικού καναλιού «9» της Μελβούρνης, ο οποίος βρήκε στις τουαλέτες του καναλιού έναν κάδο με χαρτονομίσματα με πάνω από 100.000 δολάρια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, σαν "καλός Σαμαρείτης" ειδοποίησε αμέσως τον προϊστάμενό του και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν σχετικά με την προέλευση των χρημάτων απέβησαν άκαρπες. Στο μεσοδιάστημα, οι υποψίες είχαν επικεντρωθεί στο πρόσωπο ενός άνδρα από το Σίδνεϊ, ο οποίος κατηγορούνταν για ξέπλυμα χρημάτων. Όταν, όμως, μετά από σχετικό ιατρικό πόρισμα, ο ύποπτος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν, χωρίς τη θέλησή του, υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είχε καμία γνώση για το χρηματικό ποσό, οι ερευνητές, μπερδεμένοι, εγκατέλειψαν τα όπλα και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Το…«βρώμικο» χρήμα δεν βρήκε λοιπόν τον ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα ο τυχερός καθαριστής να λάβει αυτή την εβδομάδα, μετά από σχεδόν 3 χρόνια, ένα τηλεφώνημα που τον ειδοποιούσε ότι 81,597 δολάρια από τα 100.000 που βρήκε στον κάδο είναι δικά του.

Το ποσό των 19.500 που υπολείπεται, θα πάει στο κράτος, όπως αποφάσισε το Ειρηνοδικείο της Μελβούρνης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.