Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

«Μια Χώρα-Μια Φωνή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μεγάλη συναυλία του Ομίλου Αντ1 για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή».

Το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το «THE VOICE» που ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του, γίνεται αφορμή για μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας. Οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.

Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του «THE VOICE», ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής». Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» δραστηριοποιείται στους τομείς κοινωνικής συνοχής, φροντίδας και υγείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των νέων τεχνολογιών μέσα από ένα ευρύ φάσμα ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών.

Το πρόγραμμα καλύπτει:
• 10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
• 8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
• Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

Η έμπρακτη συνεισφορά του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο έργο της Αρχιεπισκοπής, επισφραγίστηκε μετά από την επίσκεψη του Αντιπρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρή Μ. Κυριακού, στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Στη συνάντηση που έγινε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, συζήτησαν για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ που σκοπό έχει να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της «Αποστολής» ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αντώνης Ρέμος και ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δήλωσε για την πρωτοβουλία του ΑΝΤΕΝΝΑ: «Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα στην Αρχιεπισκοπή συναντιέμαι με ένα φίλο, τον Θοδωρή Κυριακού, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ο ερχομός του, φανερώνει τη θέλησή του προσωπικά και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να βοηθήσουν σε αυτό το έργο που κάνει η Εκκλησία και αφορά την εξυπηρέτηση του ανθρώπου που έχει προβλήματα επιβίωσης. Μιλήσαμε για τους τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και είμαι χαρούμενος για την πρωτοβουλία του, να στηρίξει το έργο της «Αποστολής» με μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκείνο όμως, που με χαροποιεί περισσότερο είναι η δυνατότητα που μας δίνεται να συνεργαστούμε περαιτέρω και με διάφορους τρόπους όχι μόνο για τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού, τους ομογενείς μας. Είναι μια πρωτοβουλία εξαιρετικά χρήσιμη και πολύ ωραία».

Ο κ. Θοδωρής Κυριακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνδρομή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο έργο της Αρχιεπισκοπής: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να στηρίξουμε την τεράστια προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής να βοηθήσει τους αστέγους, και όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Σήμερα ανακοινώσαμε στον Μακαριώτατο την απόφασή μας να διοργανώσουμε μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με αφορμή την επιτυχία του «THE VOICE», προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στο έργο της Αρχιεπισκοπής να προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη. Ελπίζω και εύχομαι, οι συνάνθρωποί μας αλλά και εταιρείες να συμβάλουν σ’ αυτή την προσπάθεια».

Για τη συμμετοχή του στη φιλανθρωπική συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» ο Αντώνης Ρέμος είπε: Στο πρόσωπο του Αρχιεπίσκοπου, στα μάτια του, βλέπω την πραγματική και μεγάλη αγάπη για όλους τους Έλληνες, για όλους τους ανθρώπους και όλα τα παιδιά . Σκεφθήκαμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε με αφορμή το «THE VOICE», που αγαπήθηκε πάρα πολύ από όλη την Ελλάδα και με πρωταγωνιστή τον ΑΝΤ1 που είναι ο πρώτος σταθμός της χώρας. Σήμερα ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, μαζί με την αγάπη της Εκκλησίας για να κάνουμε μία γιορτή αγάπης, ένα ηφαίστειο αγάπης,στα μέσα του καλοκαιριού. Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο και τον ΑΝΤ1 για αυτή τη σύμπραξη που θα γίνει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε με τραγούδι και βέβαια ευχαριστώ όλους τους συντελεστές, τους coaches και τα παιδιά που θα συνοδεύουν αυτή την συναυλία.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κωνσταντίνος Δήμτσας δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Όμιλο ANTΕΝΝΑ, τον κ. Κυριακού ιδιαίτερα, αλλά και τους συντελεστές του ΤΗΕ VOICE για αυτή την προσπάθεια: 8.500 δέματα τον μήνα 10.000 μερίδες φαγητού καθημερινά, και συστηματική στήριξη κάθε μήνα σε 56.000 συνάνθρωπους μας από την «Αποστολή». Αυτή η συναυλία είναι μία μεγάλη αγκαλιά, είναι ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης που θα σταλεί με πρωταγωνιστές τον ΑΝΤ1 και τους καλλιτέχνες . Προσδοκούμε στη συμμετοχή του κόσμου και βέβαια στη στήριξή του, διότι τίποτα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς να έχουμε αυτήν την αγκαλιά τόσα χρόνια των ανθρώπων που συμπαραστέκονται στους εμπερίστατους αδελφούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.