Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο εφιάλτης κάθε γονιού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Κάμερα ασφαλείας σε εμπορικό κέντρο στο Ντέρμπι της Βρετανίας κατέγραφε ένα στιγμιότυπο που κάθε γονιός τρέμει: έναν άνδρα να επιχειρεί να απομακρύνει ένα νήπιο από τη μητέρα του, όταν εκείνη γυρνά την πλάτη της.

Η μητέρα φαίνεται να περπατά μερικά βήματα μπροστά από το παιδί της, λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ένας άνδρας. Προσεγγίζει το 22 μηνών παιδί καθώς εκείνο ακολουθεί τη μητέρα του. Φαίνεται να του μιλά και ύστερα από λίγο να το παίρνει από το χέρι και να το πηγαίνει σε αντίθετη κατεύθυνση από τη μαμά του.

Εκείνη τη στιγμή η μητέρα του αγοριού γυρίζει το κεφάλι της και βλέπει τον άγνωστο άνδρα να κρατά το χέρι του παιδιού της. Φαίνεται να τα βάζει μαζί του κι εκείνος μοιάζει να απολογείται και να απομακρύνεται.

Ήταν μια προσπάθεια αρπαγής παιδιού ή μήπως μια προσπάθειας βοήθειας προς ένα παιδί που έμοιαζε να έχει χαθεί;

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν προβλήθηκε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας ένας 80χρονος άνδρας πήγε μόνος του στην αστυνομία και δέχθηκε ερωτήσεις.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε πως ο άνδρας μάλλον λειτούργησε με καλή πρόθεση αλλά ακόμα μένουν πολλά να διευκρινιστούν.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.