Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Κάλπες και για το νερό την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημοψήφισμα παράλληλα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ως «μεγάλο σταθμό» για την πορεία του νερού στη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισαν το επικείμενο δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση ή μη του νερού, μέλη του Συντονιστικού πολιτών και φορέων «SOSΤΕ το νερό».

Κάλπες και για το νερό την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου η Γιάννα Τσόκου από το Συντονιστικό υπενθύμισε ότι αυτή την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών, στα σχολεία, σε κάθε εκλογικό κέντρο, θα στηθούν κάλπες όπου οι πολίτες, με βάση τους εκλογικούς καταλόγους, θα ψηφίζουν και για το νερό.

«Ήδη, υπάρχουν γύρω στους 1.000 εθελοντές που θα στηρίξουν την προσπάθεια ενώ για τους ετεροδημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δημοψήφισμα, θα στηθεί κάλπη στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης», εξήγησε η κ. Τσόκου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στο δημοψήφισμα συμμετέχουν οι 11 από τους 14 δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος και οι συγκεκριμένες κάλπες θα στηθούν μέσα στα σχολικά συγκροτήματα στις 18 Μαΐου. Στο πλαίσιο της μάχης για να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό, το Συντονιστικό διοργανώνει αύριο το απόγευμα, στον Λευκό πύργο, συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Μιχάλη Νικολούδη και Γιώργου Καζαντζή.

«Βέβαια και μετά το δημοψήφισμα, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ για μας αλλά αποτελεί ένα βήμα για να πάμε παραπέρα και να πληροφορηθεί για το ζήτημα όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος», κατέληξε η κ. Τσόκου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.