Κυριακή 11 Μαΐου 2014

142 νεκροί από τον MERS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους 142 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Σαουδική Αραβία από τον κοροναϊό MERS μετά τον θάνατο ακόμη τριών πολιτών που είχαν προσβληθεί από αυτόν, σύμφωνα με απολογισμό του υπουργείου Υγείας της χώρας, ο οποίος δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

Το υπουργείο διευκρίνισε ότι ένας 45χρονος πέθανε στην Τζέντα και δύο γυναίκες ηλικίας 60 και 62 ετών αντίστοιχα στην πρωτεύουσα Ριάντ.

Ο συνολικός αριθμός των προσβληθέντων από τον κοροναϊό σε όλη την χώρα έφτασε τους 483, πρόσθεσε το υπουργείο στην σημερινή του ανακοίνωση.

Την Τρίτη η επιτροπή εκτάκτων καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) αναμένεται να πραγματοποιήσει μια σύνοδο στην Γενεύη για τον κοροναϊό MERS.

Μολονότι η Σαουδική Αραβία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τον κοροναϊό αυτόν, κρούσματα του έχουν αναφερθεί επίσης πρόσφατα και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιορδανία, η Αίγυπτος, ο Λίβανος ή οι ΗΠΑ, αλλά η πλειονότητα αυτών που προσβλήθηκαν από τον MERS είχε ταξιδέψει ή εργαστεί πρόσφατα στην Σαουδική Αραβία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.