Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Πόλη 12 Αστέρων» τα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διάκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Την τιμητική διάκριση και το βραβείο της «Πόλης 12 Αστέρων -12 Star City απένειμε, για τρίτη συνεχή χρονιά στον δήμο Χανίων, το Συμβούλιο της Ευρώπης, με αφορμή την επιτυχημένη συμμετοχή του δήμου στις πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Τοπικής Δημοκρατίας (ΕΕΤΔ).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, εκτός από τα Χανιά, το ίδιο βραβείο έλαβαν και άλλες 18 πόλεις απ’ όλη την Ευρώπη σε σύνολο 109 συμμετεχόντων φορέων και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης από 28 χώρες.

Σε δήλωσή του για τη διάκριση της πόλης, ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, σημειώνει ότι «αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει η δημοτική αρχή για να διαμορφώσει ένα δήμο ισχυρό, με εξωστρεφή προσανατολισμό, ικανό να αναπτύσσει διεθνείς συνεργασίες και να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά δίκτυα, διεκδικώντας κι αξιοποιώντας στο έπακρο ευρωπαϊκά προγράμματα και πόρους. Στόχος μας είναι να φέρουμε πιο κοντά στους δημότες μας τις αξίες και τις αρχές της τοπικής δημοκρατίας, προωθώντας, παράλληλα την ενεργή συμμετοχή σε τοπικό επίπεδο για τους νέους κυρίως συμπολίτες μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.