Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ο... κουκουλοφόρος παπαγάλος της Σκωτίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάνει headbanging και πίνει αλκοόλ - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Του αρέσει η μπίρα, το κόκκινο κρασί και το headbanging ακούγοντας Status Quo. Τίποτα παράξενο μέχρι εδώ, μόνο που ο 6χρονος Τζακ είναι παπαγάλος μακάο!

Είναι συχνός θαμώνας παμπ στο East Kilbride, της Σκωτίας και, σύμφωνα με τη Daily Mail, μια φορά ήπιε τόσο αλκοόλ που βρέθηκε στο πάτωμα…

«Του αρέσουν πολύ οι Status Quo, είναι το αγαπημένο του συγκρότημα. Μόλις ακούει τη μουσική τους αρχίζει να κουνά το κεφάλι του πίσω μπρος στο ρυθμό τους. Του αρέσει επίσης ο Billy Idol και η τζαζ αλλά όχι τόσο πολύ», λέει ο ιδιοκτήτης του Norie MacKinnon.

Ο 54χρονος αγόρασε τον Τζακ από έναν φίλο του πριν από έξι χρόνια, έναντι 1.500 λιρών. Ο παπαγάλος ήταν τότε μόλις τριών μηνών αλλά η γυναίκα του φίλου της δεν τον πολυσυμπαθούσε. «Τον ονόμασα Τζακ από τον Jack Sparrow των ‘Πειρατών της Καραϊβικής’», εξηγεί.

«Πριν δύο χρόνια αγόρασα κι έναν θηλυκό παπαγάλο, την Cheeky, για να έχει ο Τζακ παρέα, αλλά εκείνος δεν την ήθελε κι έτσι την έδωσα», προσθέτει.

Μπορεί να μην μιλάει πολύ αλλά ο Τζακ έχει μάθει να λέει «geez a kiss» και «where's my boy» ενώ όταν βαρεθεί την συντροφιά του ιδιοκτήτη του φωνάζει «night night».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.