Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΑΓΕΖ: Νικήτρια η αλληλεγγύη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φιλικό παιχνίδι ανθρωπιάς, για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, διοργάνωσε η ΑΓΕΖ.

Ο αγώνας φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Παναγούλας, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας της Ζακύνθου και των Παλαιμάχων της. Το τελικό σκορ μπορεί να ήταν υπέρ της ΑΓΕΖ (76-74), αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι πρώην παίκτες του συλλόγου, οι οποίοι κέρδισαν και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στην Παναγούλα. Διαιτητές ήταν οι Μασλάρη και Τζινόπουλος, ενώ χρέη γραμματείας εκτέλεσαν οι Αριστείδης Καλός και Θεοδώρα Κυπριώτη. Αγωνίστηκαν οι…

ΑΓΕΖ (Νίκος Θεοδόσης): Κοτσέτας, Νικολόπουλος, Μπονίκος, Βαρβαρίγος, Ζάγλας, Νέγκας, Χαλβατζής, Πόπιβτσακ, Κλάδης, Χαικάλης, Μάργαρης, Σούλης.
Παλαίμαχοι (Αντώνης Ακτύπης): Τ. Ζαφείρης, Μ. Ζαφείρης, Γ. Θεοδωρίτσης, Αδαμόπουλος, Πομώνης, Αλιβίζος, Κολπονδίνος, Αρβανιτάκης, Μαλεβίτης, Λογοθέτης, Ταβουλάρης, Μουζάκης, Παπαδόπουλος, Ακτύπης, Μάργαρης. Συμμετείχε και ο Τάκης Κόκλας, σε διαγωνισμό τριπόντων που διενεργήθηκε στο περιθώριο του φιλικού.


ΑΓΕΖ: Νικήτρια η αλληλεγγύη (photos) | onsports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.