Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Έστειλαν δύο κουτιά προφυλακτικών σε 8χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την έντονη ανησυχία της εξέφρασε η μητέρα από το Staten Island της Νέας Υόρκης.

Έκπληκτο έμεινε ένα ζευγάρι από το Staten Island της Νέας Υόρκης όταν άγνωστοι έστειλαν δύο κουτιά προφυλακτικά στην 8χρονη κόρη του, σύμφωνα με δημοσίευμα του CBS.

Η οικογένεια παρέλαβε ένα δέμα, το οποίο περιείχε δυο κουτιά γνωστής μάρκας προφυλακτικών την Τρίτη, ενώ ο παραλήπτης του δέματος ήταν η κόρη τους Gianna. «Δεν υπάρχει εξήγηση πίσω από αυτό» δήλωσε η μητέρα και πρόσθεσε: «Τα καλά νέα είναι ότι η κόρη μου δεν έχει ιδέα τι είναι αυτά τα πράγματα, τα κακά όμως είναι ότι θα μπορούσε να αναρωτηθεί γι αυτά».

Το πιο ανησυχητικό σύμφωνα με τη μητέρα είναι ότι το ασυνήθιστο όνομα της 8χρονης είναι σωστά γραμμένο στο όνομα του παραλήπτη του δέματος.

Όταν η μητέρα κάλεσε την γνωστή online retailer εταιρεία, Amazon, πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχει λάθος στην παραγγελία και πως η πολιτική απορρήτου της εταιρείας δεν της επιτρέπει να αποκαλύψει το όνομα των αποστολέων.

Συγκεκριμένα, η Amazon δήλωσε ότι χρειάζεται κλήτευση από δικαστήριο για να αποκαλύψει τους αποστολείς και τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας.

Τότε, όπως ήταν φυσικό, η μητέρα απευθύνθηκε στην αστυνομία. Παρόλο που ένας αστυνομικός ανέφερε ότι θα μπορούσαν να καταγγείλλουν την παρενόχληση, οι αξιωματικοί έκλεισαν την υπόθεση δηλώνοντας ότι δεν μπορούσαν να βρουν ποιος έκανε την παραγγελία.

Πλέον η μητέρα ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της και φοβάται μήπως παρακολουθούν τη μικρή. Η Christine Angelides είπε πως δημοσίευσε την ιστορία για να μάθει μήπως έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλους γονείς και επειδή πίστεψε πως αν μαθευτεί το περιστατικό η υπόθεση δεν θα κλείσει τόσο εύκολα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.