Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Δε θυμάμαι τίποτα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη φυλακή ο βιαστής του Ρεθύμνου.

Με την ομόφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή προφυλακίστηκε ο 30χρονος Πακιστανός που βίασε και αποπειράθηκε να σκοτώσει μια 46χρονη γυναίκα την Κυριακή στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν θυμόταν τίποτα καθώς είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.



Το χρονικό

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον 30χρονο ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η 46χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα, ενώ η αστυνομία (ΟΠΚΕ Ρεθύμνου) συνέλαβε τον 30χρονο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.