Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παιχνίδι απόδρασης στην Αθήνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωμάτια γεμάτα με φρικτά μυστικά, φονικά όπλα και μπόλικους γρίφους υπόσχονται την απόλυτη δράση σε φυσικό περιβάλλον στους επίδοξους Σέρλοκ Χολμς που έχουν βαρεθεί να αναζητούν μυστήρια προς επίλυση στο διαδίκτυο.



Αυτό είναι το νέο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης Athens Clue που κάνει θραύση στο εξωτερικό και ήδη έχει αλλάξει εδώ και τρεις μήνες τον χάρτη της διασκέδασης στην Αθήνα, για όσους λάτρεις του μυστηρίου επιθυμούν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα στέκια.

Η ιδέα βασίζεται στα δημοφιλή σε Ευρώπη και Ιαπωνία live escape games: Τρεις έως πέντε παίκτες βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο όπου για 60 λεπτά πρέπει να ψάξουν τριγύρω τους, να παρατηρήσουν τις λεπτομέρειες, να συλλέξουν πληροφορίες, να λύσουν αινίγματα και να οδηγηθούν στη λύση του μυστηρίου ώστε να δραπετεύσουν.
"Η ιδέα γεννήθηκε σε ένα ταξίδι με τη σύζυγό μου στο Λονδίνο, όπου επισκεφτήκαμε έναν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιαστήκαμε, παρότι αποτύχαμε να λύσουμε τον γρίφο" εξηγεί ο 45χρονος ιδιοκτήτης του Athens Clue Διονύσης Χαραλαμπόπουλος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.