Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κίνηση ανθρωπιάς σε πρώην ποδοσφαιριστή με αναπηρία από τον Ολυμπιακό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην οικονομική βοήθεια του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιάννη Λέπουρα, για την αγορά τεχνητού μέλους προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όπως ενημέρωσε από την επίσημη ιστοσελίδα της.



Το ανθρώπινό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός.

Ύστερα από πρωτοβουλία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, Πέτρου Καραβίτη και Ηλία Πουρσανίδη, ο σύλλογος ενίσχυσε οικονομικά τον πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χαϊδαρίου, Γιάννη Λέπουρα, για την αγορά τεχνητού μέλους, αφού είχε την ατυχία να χάσει το πόδι του.

Οι δύο πρώην παίκτες των Πειραιωτών στάθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά στον πρώην συμπαίκτη τους, όπως και η διοίκηση του συλλόγου. Αυτό έγινε πράξη την Πέμπτη το πρωί, όταν αντιπροσωπεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με επικεφαλής τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, κ. Βασίλη Τοκάκη και τον κ. Καραβίτη, επισκέφθηκε το σπίτι του Λέπουρα στον Κορυδαλλό και του παρέδωσε την οικονομική βοήθεια.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα μας για τη βοήθειά της:

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος άσος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε Βαγγέλη Μαρινάκη και τον σύλλογο για τη βοήθεια που του παρείχαν:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προσπάθειες που κάνατε. Πρώτα απ’ όλα, τον Πρόεδρο, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επιτελεί σπουδαίο έργο. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, ιδιαίτερα τον Πέτρο τον Καραβίτη και τον Ηλία τον Πουρσανίδη, τον Ολυμπιακό κι όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν».

Στη συνέχεια, ο κ. Καραβίτης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Πρόεδρο, κ. Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Ως υπεύθυνος για την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Χαϊδαρίου αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερο δέος για τον Ολυμπιακό, γιατί βλέπω ότι πάνω σε κοινωνικά θέματα πρωτοπορεί στην Ελλάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία των δύο παλαιών ποδοσφαιριστών μας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αφορά ένα τόσο σημαντικό θέμα. Άλλωστε, οι έννοιες αλληλεγγύη και προσφορά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον Ολυμπιακό και είναι επιθυμία του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η κοινωνική προσφορά του συλλόγου μας να είναι συνεχής. Να είστε καλά και είμαστε δίπλα σας», κατέληξε ο κ. Τοκάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.