Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Του έκαναν μνημόσυνο χωρίς να έχει γίνει ταφή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει εδώ και 10 ημέρες μια οικογένεια από τον Πρινιά Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο οι οποίοι εντελώς ξαφνικά έχασαν τον συγγενή τους που βρισκόταν για δουλειά στην Ιταλία. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, την Τετάρτη, οι συγγενείς του, του έκαναν το 9ήμερο μνημόσυνο χωρίς όμως, ακόμη να έχει θαφτεί.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος, πήγε στη Γένοβα για δουλειά με ένα συνεργάτη του που οδηγούσε νταλίκα. Ο άνδρας, βγαίνοντας από ένα μαγαζί σωριάστηκε και πέθανε από ανακοπή. Οι Ιταλικές αρχές μετέφεραν τη σορό του, στην Ανκόνα, ενώ οι συγγενείς του προσπαθούσαν να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες, προκειμένου να δουν εάν η κηδεία θα γίνει στην Αθήνα ή στην Κρήτη.

«Πραγματικά δεν έχουμε καταλάβει τι συνέβη. Τον έβγαλαν λέει αλλοδαπό και πρέπει τώρα να κινηθούν άλλες διαδικασίες για να εκδοθεί διαβατήριο, ενώ θα πρέπει παρέμβει το υπουργείο και άλλα τέτοια πράγματα ακατανόητα», δήλωσε συγγενής του 54χρονου.

«Δεν ξέρουμε πότε θα τον φέρουν, τι θα γίνει. Δεν υπάρχει πιο οδυνηρό πράγμα να μην μπορείς να κηδέψεις τον άνθρωπό σου τόσες μέρες μετά», καταλήγει ο συγγενής του άτυχου άνδρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.