Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Ακαδημία ταλέντων του Ρόσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

O Βαλεντίνο Ρόσι από «γιατρός» γίνεται επίσημα και «καθηγητής». Ο Ιταλός παγκόσμιος πολυπρωταθλητής ανακοίνωσε και επίσημα τη λειτουργία Ακαδημίας για νέα ταλέντα στον χώρο του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Μια ιταλική ακαδημία για νέους Ιταλούς αναβάτες». Αυτό αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρόσι σχετικά με την VR46 Riders Academy, το σχολείο που δημιουργήθηκε από τον ίδιο στην πατρίδα του Ταβούλια, για την ανάπτυξη νέων ταλέντων στους δύο τροχούς, τα οποία θα προέρχονται κυρίως από την Ιταλία.

Για πρώτη φορά ο Ρόσι θα προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του στους αυριανούς αστέρες των δίτροχων αγώνων, τους οποίους και θα πάρει υπό την προστασία του αναπτύσσοντας για τον καθένα ξεχωριστά το δικό του προσωπικό πρόγραμμα σωματικών και πνευματικών ασκήσεων, εντός και εκτός πίστας.



Φράνκο Μορμπιντέλι, Λούκα Μαρίνι, Αντρέα Μίνιο, Νικολό Μπουλέγκα, Ρομάνο Φενάτι και Πέκο Μπάγκνια. Αυτοί είναι οι έξι πρώτοι αναβάτες που θα φιλοξενήσει η ακαδημία του Ρόσι, όλοι Ιταλοί που προέρχονται από την Ταβούλια. Οι αναβάτες θα εκπαιδεύονται όλοι μαζί, φυσικά, όχι μόνο από τον Ιταλό, αλλά και από μια ομάδα ειδικών που συστάθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Το προσωπικό αποτελείται από άτομα τα οποία θα ασχολούνται με την πνευματική και φυσική εκγύμναση των αναβατών, τις σχέσεις τους με τις ομάδες, τους χορηγούς, τα συμβόλαια και γενικά ό,τι χρειάζεται για να βελτιωθούν σωστά χωρίς να χρειάζεται να ασχολούνται εκείνοι με οτιδήποτε άλλο εκτός από την βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Τεχνικοί και μηχανικοί παγκοσμίου κλάσεως αποτελούν επίσης μέρος του team, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι αναβάτες έχουν βρει ήδη ομάδες για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο Π.Π. Ταχύτητας στις κατηγορίες Moto2 και Moto3. Μάλιστα, οι Φενάτι και Μπάγκνια θα αγωνιστούν στην Moto3 με την ομάδα του Ρόσι, Sky Racing Team που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ακαδημίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.