Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Έβαλε ελενίτ στη σπηλιά που ζούσε και τον πήγαν αυτόφωρο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια απίστευτη ιστορία ενός φτωχού οικογενειάρχη βιοπαλαιστή στην Κρήτη.

Στο σκαμνί κάθεται σήμερα ο Μ.Κ ένας πολύτεκνος πατέρας που κατηγορείται για πολεοδομικές παραβάσεις γιατί έβαλε στέγη στη... σπηλιά που ζει με την οικογένεια του, σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr.

Η πενταμελής οικογένεια με τα τρία μικρά παιδιά διαβιεί κάτω από συνθήκες φτώχειας ενώ διαμένει σε μια σπηλιά στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της.

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις συνθήκες του καταλύματος, ο πατέρας της οικογένειας, το χειμώνα του 2012, τοποθέτησε ένα ελενίτ για να σκεπάσει τη σπηλιά ώστε να μην περνούν μέσα το κρύο και τα νερά της βροχής.

Αυτή ήταν και η αιτία που ξεκίνησε και μια ακόμη ταλαιπωρία ανάμεσα σε όλες τις άλλες. Κάποιος τον κατήγγειλε στην πολεοδομία η οποία μάλιστα του επέβαλε πρόστιμο και τον οδήγησε στο αυτόφωρο!

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σωκράτη Βαρδάκη να βρίσκεται στο πλευρό του κατηγορούμενου βιοπαλαιστή. Σημειώνεται μάλιστα ότι κόντρα στις επιταγές της πολεοδομίας το Εργατικό Κέντρο είχε αντικαταστήσει το φθαρμένο ελενίτ με καινούριο προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.