Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παρέδωσαν στη «Μέλισσα» τα χρήματα από τον αγώνα μπάσκετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χρηματικό ποσό των 1282,40€ προερχόμενο από τα έσοδα του αγώνα μπάσκετ Αστυνομία-Φαίακας δόθηκε στη «Μέλισσα».



Το χρηματικό ποσό των 1282,40 €, που συγκεντρώθηκε από τη διάθεση προσκλήσεων για τον αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε την 22-12-2013 στο ΕΑΚ Κέρκυρας μεταξύ των ομάδων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας και του Φαίακα, παραδόθηκε στους υπευθύνους Κέντρου Ειδικής Αγωγής και Επαγγελματικής Κατάρτισης «Η Μέλισσα» από το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τ.Δ. ΙΡΑ Κέρκυρας, που επισκέφθηκε την Τρίτη τις εγκαταστάσεις της «Μέλισσας».

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της IPA Κέρκυρας, ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους της «Μέλισσας» στους χώρους εκπαίδευσης, που επί σειρά ετών και σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες φιλοξενούν εικοσιπέντε παιδιά, στα οποία προσφέρουν ειδική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, καθώς και στο Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, το οποίο λειτουργεί καθημερινά παράγοντας γευστικά γλυκίσματα.

Μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την κοινωνίας μας η «Μέλισσα» προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να προσφέρει άτομα με αναπηρία το αυτονόητο, τη δυνατότητα για εκπαίδευση και εργασία. Είναι αναγκαίο η προσπάθεια αυτή, να τύχει της στήριξης και βοήθειας όλων μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.