Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

«Η ανορεξία μου κατάστρεψε τη ζωή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Νανά Καραγιάννη μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Για τη μάχη που δίνει να ξεπεράσει την ανορεξία, ενώ βρίσκεται στο πιο ουσιαστικό σημείο όλων των προσπαθειών της μίλησε η Νανά Καραγιάννη στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Δίνω την πιο ουσιαστική μάχη μου. Είναι η πιο αποτελεσματική προσπάθεια από όλες τις προηγούμενες», είπε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και συνέχισε: «Η περίοδος αυτή είναι καλύτερη εν συγκρίσει με το πρόσφατο παρελθόν. Κάθε άνθρωπος θέλει να πάρει τον χρόνο του. Πέρα από αυτό που σου λένε και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις, υπάρχουν στιγμές που εθελοτυφλείς, το υποβαθμίζεις».

Η Νανά Καραγιάννη σημείωσε ακόμα: «Οι γιατροί προειδοποιούσαν από καιρό ότι υπάρχει κίνδυνος σε παθολογικό πια επίπεδο, γεγονός που πλέον το πιστεύω, το αντιλαμβάνομαι και φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα το καταλάβω περισσότερο».
«Η ανορεξία μου κατάστρεψε τη ζωή»

Όσο για τη σημερινή της κατάσταση; «Έχω πάρει τα περισσότερα κιλά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είμαι όλη μέρα στο τσιμπολόγημα. Υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή που πρέπει να τηρείται ευλαβικά».

Τέλος, η Νανά Καραγιάννη είπε: «Η ανορεξία, βασικά, μου κατάστρεψε τη ζωή. Αυτή είναι η αλήθεια. Επηρέασε τη δουλειά, εμένα ψυχολογικά, τις σχέσεις μου με ανθρώπους. Όλα τα χάλασε. Είναι μια σαρωτική ασθένεια. Δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.